| Temmuz 09, 2008, 05:38:18 ÖS |
|
|
 |
« : Temmuz 09, 2008, 05:38:18 ÖS » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Rusya'da görüntülenen bu Porsche'u kaplamak için, tam 14 kilo altın kullanılmış...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapWampires Fan club 
|
|
|
$כђiŹøƒ®ΣиiΛ™ Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
|
|
$כђiŹøƒ®ΣиiΛ™ Nickli Üyemize Karma Veren Kullanıcı:
|
|
|
| Temmuz 09, 2008, 06:19:54 ÖS |
|
|
vay görgüsüz vay tşkler şizo
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapbu bir reklam değildir, ben depreşik olarak öneriyorum :)
|
|
|
dePreSiF Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
|
|
dePreSiF Nickli Üyemize Karma Veren Kullanıcı:
|
|
|
| Temmuz 09, 2008, 06:51:59 ÖS |
|
|
gerçekten altın kaplamamı bu araba pylşm için tşklr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biravuçgözyaşı Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
|
|
biravuçgözyaşı Nickli Üyemize Karma Veren Kullanıcı:
|
|
|
| Temmuz 09, 2008, 07:07:09 ÖS |
|
|
binilmez ki bu arabaya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nEmEsİs Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
|
|
nEmEsİs Nickli Üyemize Karma Veren Kullanıcı:
|
|
|
| Temmuz 09, 2008, 11:18:43 ÖS |
|
|
emegine saglik sizofreni cok güzel,Almanyada oldtimer arabalarin sergilendigi bir sergiye gitmistim,benzini huni ile dolduruyorsun,sileceklerde tahtadan elle ceviriyorsun,modeli de 1945 Adler marka arabaydi adama satarmisin demistim satmam dedi sayet satacak olsan kaca satardin dedim.100.000 bin euroya dedi, zaten öylesine sormustum.tbrkl.schizo. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tasarim Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
|
|
Tasarim Nickli Üyemize Karma Veren Kullanıcı:
|
|
|
| Temmuz 10, 2008, 01:18:07 ÖÖ |
|
|
vay anasını bu araba bende olsa kuyumcuları satın alırım 
|
|
|
|
|
|
K!m Üzr BeNi BNdn bşKa K!m yIpRaTR BeNi bN İzN VeRmzSM K!m SeVR BNi bN KnDiMi sEvMeZsM K!m DolDuRaBlR İçMdEkİ BoŞlUu bN İsTeMzSm HRşy bnDe BşLr bnDe BİtR Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
EsiLa Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
|
|
EsiLa Nickli Üyemize Karma Veren Kullanıcı:
|
|
|
| Temmuz 10, 2008, 11:26:06 ÖÖ |
|
|
sırf 14 kilo altın için sırtımda taşır çalarım bu arabayı 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
Lethe Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
|
|
Lethe Nickli Üyemize Karma Veren Kullanıcı:
|
|
|
|